تبليغات شما تبليغات شما

روغن جامد مصرف نکنید – مواد غذایی – تغذیه



سلامت نیوز:روغن‌های نیمه‌جامد و چربی‌های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهدید می‌کند. نتایج تحقیقات نشان ‌داده است که مصرف چربی‌هایی که میزان اسید چرب ترانس آن‌ها بالا است باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی می‌شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، اسیدهای چرب ترانس نسبت به اسیدهای چرب اشباع اثرات زیان‌بارتری دربر دارند و این چربی‌های جامد موجب افزایش کلسترول بدِ خون و گرفتگی رگ‌ها می‌شوند. همچنین مواد غذایی قنادی و غذاهای آماده مصرف و روغن زیتون‌های نباتی هیدروژنه نیمه جامد از مهم‌ترین منابع دریافت اسیدهای چرب اشباع در رژیم غذایی هستند.

جایگزین کردن چربی‌های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع با روغن‌های مایع حاوی اسیدهای چرب غیراشباع موجب کاهش غلظت کلسترول خون می‌شوند. به همین دلیل است که روغن مایع که فاقد کلسترول است و اسیدهای چرب غیراشباع بالایی دارد، به روغن‌ حیوانی یا چربی‌های جامد ارجحیت دارد.

برای پیشگیری از افزایش کلسترول خون، به جای روغن حیوانی، چربی‌های جامد و نیمه جامد،‌ از روغن‌های خوراکی مایع که اسید چرب ترانس کمتراز پنج درصد دارند و برای پخت غذا و سالاد مناسب‌ هستند استفاده کنید؛‌ البته اگر نیاز به مصرف روغن جامد داشتید بهتر است از نوع کم‌ترانس که بر روی برچسب آن‌ها نوشته شده است،‌ استفاده کنید.



Source link

بدون دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تغذیه
رژیم غذایی سالم از بروز سندروم متابولیک در کودکان جلوگیری می‌کند – رژیم غذایی – تغذیه

سلامت نیوز: سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از عوامل شامل چاقی، افزایش قند خون، اختلال در چربی‌های خون و اختلال در میزان فشار خون اطلاق می‌شود که ابتلاء به آن، احتمال بروز بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و نهایتا مرگ و میر ناشی از آن‌ها را بالاتر می‌برد و با رژیم غذایی …

تغذیه
خوشمزه ترین مواد غذایی که حافظه تان را کاهش می دهند – مواد غذایی – تغذیه

سلامت نیوز: برخی از موادغذایی پرطرفدار که باعث کاهش قدرت حافظه می شود که در مصرف آن باید دقت داشت. به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا؛ داشتن حافظه قوی موضوعی است که برای بسیاری از ما چه در دوران تحصیل و چه در زندگی روزمره از اهمیت ویژ‌های …

تغذیه
رژیم “گیاه‌خواری” احتمال سکته مغزی را افزایش می‌دهد! – رژیم غذایی – تغذیه

سلامت نیوز: محققان بتازگی دریافتند که افرادی که در رژیم غذایی خود به طور کلی از گوشت پرهیز می‌کنند،‌ بیشتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند! به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران پویا؛ مطالعات جدید محققان نشان می‌دهند “گیاه‌خواری” احتمال سکته مغزی را افزایش می‌دهد. نتایج …