۲۷ شهریور ۱۳۹۸

شیرینی بادامی یکی از شیرینی‌هایی است که در شهر قزوین پخت می‌شود.این شیرینی حاوی ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز، اسید فولیک، روی (زینک)، اسید چرب امگا ۳، فیبر، فسفر و اسید آمینه تریپتوفان است.شیرینی بادامی به علت داشتن پروتئین نقشی مؤثر در تقویت عمومی و افزایش انرژی بدن دارد، بدن را عضلانی می‌کند و برای ورزشکاران به ویژه بدنسازان بسیار مفید است.شیرینی بادامی تأثیری چشمگیر در تقویت سیستم قلبی و عروقی دارد، این شیرینی به علت داشتن اسید آمینه تریپتوفان به ساخت هورمون سروتونین در خون و دستگاه گوارش کمک بنابراین شادی و نشاط را در افراد ایجاد و از اضطراب، استرس و افسردگی جلوگیری می‌کند.
شیرینی بادامی ضد نفخ و بادشکن است، دستگاه گوارش و معده را تقویت و به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک می‌کند، این شیرینی نقشی مؤثر در بهبود عملکرد سیستم عصبی، تقویت حافظه  و پیشگیری از ابتلای افراد به آلزایمر دارد.شیرینی بادامی در تقویت قوای جنسی و ازدیاد اسپرم مؤثر است، این شیرینی به علت داشتن ویتامین‌ها و املاح معدنی به طراوت، شادابی و جوانسازی پوست و مو کمک می‌کند.شیرینی بادامی به علت داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند، این شیرینی برای کودکان در حال رشد و تقویت بینایی هم مفید است.شیرینی بادامی به علت وجود آهن و اسید فولیک کم خونی را برطرف می‌کند و بوی بد دهان را هم از بین می‌برد.

شیرینی بادامی

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی
بادام درختی ۷۰ گرم
شیره انگور غلیظ ۱۰۰ گرم
کره محلی ۸۰ گرم
آرد گندم ۸۰ گرم
پودر هل یک قاشق چای‌خوری
مغز بادام برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی بادامی
– نخست بادام‌ها را داخل آب جوشیده شده ولرم بریزید تا پوست آنها به راحتی جدا شود.
– پس از خشک شدن بادام‌ها، بادام‌های پوست کنده شده را آسیاب کنید تا بافت خمیری پیدا کند.
– کره محلی، پودر هل و شیره انگور غلیظ را داخل کاسه‌ای بریزید و آنها را به خوبی هم بزنید.
– آرد گندم را کم‌کم به مواد اضافه کنید.
– مواد را به خوبی مخلوط کنید.
– بادام آسیاب شده را به مواد بیفزایید و صبر کنید خمیر یک ساعت استراحت کند.
– روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس گلوله‌های خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید.
– روی گلوله‌های خمیر پهن شده مغز بادام بگذارید سپس روی مغز بادام‌ها کمی کره بریزید.
– فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
– سینی را درون فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی رنگ شود.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان



Source link

بدون دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آشهای ایرانی
آش حبوبات جوانه دار | سیری در ایران

آش حبوبات جوانه دار یک آش خوشمزه و پرخاصیت است.مصرف جوانه بین مشتاقان سلامتی در سال‌های اخیر محبوب شده است. ادعا می‌شود غلات و حبوبات جوانه زده در مقایسه با نمونه‌های جوانه نزده مواد مغذی بیشتری دارند و بهتر هضم می‌شوند. حتی برخی پژوهش‌ها نتیجه گرفته‌اند که این نوع غلات …

استان ها و شهرهای ایران
دلار گیلانی | سیری در ایران

دلار مخلوطى است از سبزى هاى معطر با مقدارى نمک که در گیلان آن را بجاى نمک با میوه هاى ترش مثل گوجه سبز, پرتقال ترش, توت سرخ, سیب ترش و مخصوصا با خیار مى خورند. همچنین مخلوطى از دلار با شکر و سرکه با کاهو صرف مى شود. ضمنا …

پیش غذاهای ایرانی
بورانی کنگر | سیری در ایران

بورانی کنگر یک از غذای ایرانی است. کنگر ماست اگرچه در یک تقسیم‌بندی کلی (مانند برانی اسفناج) جزء اردورها و کنار غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی این ترکیب غذایی مقوی در مقام مقایسه از برانی اسفناج غلیظ‌تر و سنگین‌تر بوده و می‌توان آن را با نان – به‌خصوص نان …