۵ راه طبیعی برای افزایش تولید اسید معده


کد خبر: 126443

تاریخ انتشار: چهارشنبه 23 مرداد 1398 – 19:03

به کاهش تولید اسید معده هیپوکلریدریا یا (hypochlorhydria) گفته می‌شود. پایین بودن سطح اسید معده، باعث بروز مشکلات گوارشی می‌شود. جذب برخی مواد ضروری و مغذی به بدن، تنها در صورتی امکان پذیر است که اسید معده در سطح مطلوب و نرمالی باشد. راه‌های زیادی برای رفع مشکل کاهش شیره معده و کمک به افزایش اسید معده به سطح نرمال وجود دارد. اما شیوه‌های درمان و مقابله بستگی به علتی دارد که موجب کاهش سطح طبیعی اسید معده شده است.


به گزارش بهداشت نیوز، به کاهش تولید اسید معده هیپوکلریدریا یا (hypochlorhydria) گفته می‌شود. پایین بودن سطح اسید معده، باعث بروز مشکلات گوارشی می‌شود. جذب برخی مواد ضروری و مغذی به بدن، تنها در صورتی امکان پذیر است که اسید معده در سطح مطلوب و نرمالی باشد. راه‌های زیادی برای رفع مشکل کاهش شیره معده و کمک به افزایش اسید معده به سطح نرمال وجود دارد. اما شیوه‌های درمان و مقابله بستگی به علتی دارد که موجب کاهش سطح طبیعی اسید معده شده است.

برای مثال اگر علت کاهش سطح اسید در معده شما؛ مصرف داروهای ضد اسیدی است، پزشک ممکن است اقلام دارویی تجویز شده برای شما را تغییر دهد. تا سطح اسید کمی به حالت نرمال خود نزدیک تر شود.

با این حال، روش های عمومی برای افزایش اسید معده وجود دارد که به کمک آن سطح اسید را می‌توانید به حالت طبیعی بازگردانید. ۵ روش کاملا طبیعی و کارآمد برای افزایش اسید معده در ادامه توضیح داده شده‌اند.

۱ . برای افزایش اسید معده غذاهای خود را با دقت و بیشتر بجویید

یک نکته بسیار ساده برای پیشگیری از شمار زیادی بیماری های گوارشی که معمولا نادیده گرفته می‌شود، جویدن مناسب غذا است. عمل گوارش و هضم مواد غذایی ابتدا از دهان شما شروع می‌شود. اگر غذاها به خوبی جویده شود، سایر ارگان های گوارشی خصوصا معده، زیاد به زحمت نخواهند افتاد. درنتیجه مشکلات گوارشی برای شما پیش نخواهد آمد.

جویدن و آرام غذا خوردن، موجب ترشح آنزیم های گواشی بیشتری می شود. این وضعیت علایم مرتبط با کاهش اسید را کم می‌کند.

۲ . مصرف غذاهای فرآوری شده را به حداقل برسانید

داشتن یک رژیم غذایی متعادل و غنی از میوه‌ها و سبزیجات به راحتی می‌تواند باعث افزایش اسید معده شود. غذاهای فرآوری شده معمولا باعث بروز التهاب و عفونت در معده و سایر قسمت دهی دستگاه گوارش می شوند. با خوردن این غذاها سطح اسید معده کاسته می‌شود و علایم ریفلاکس اسید به معده در شخص ظاهر می شود.

خوردن ترکیبی از غذاهای سالم و ارگانیک عملکرد فرآیندهای گوارشی را بهبود می‌بخشد و به معده اجازه می دهد تا به طور کامل مواد غذایی را هضم کرده و به جذب مواد مغذی بپردازد. خوردن غذاهای ارگانیک یا به اصطلاح “سبز” باعث افزایش عملکرد گوارشی و افزایش اسید معده به حالت طبیعی و نرمال می‌شود.

۳ . خوردن سبزیجات تخمیر شده (ترشیجات)

سبزیجات تخمیر شده مانند کیمچی، انواع کلم ها مانند بروکلی می‌توانند به طور طبیعی باعث افزایش اسید معده و بهبود عملکرد گوارشی شوند. ترشیجات دارای اثرات پروبیوتیک هستند که می توانند:

    فرآیند هضم را بهبود ببخشند

    با باکتری های مضر مقابله کنند

    و در وضعیت کمبود اسید معده مانع التهاب شوند

    باعث افزایش اسید معده خواهند شد.

به غیر از بهبود فرآیند هضم، مصرف سبزیجات تخمیر شده و ترشیجات با تقویت عملکرد سیستم ایمنی، افزایش وزن مطلوب و کاهش فشار خون همراه است.

۴ . سرکه سیب باعث افزایش اسید معده می‌شود

سرکه سیب یک مایع بدست آمده از ترکیب تکه های کوچک سیب، مخمر و باکتری های مفید است. این مایع سرشار از پروتئین و آنزیم های مفید است که به هضم غذا و مقابله با باکتری های مضر غذا کمک می کند.

از آنجایی که سرکه سیب دارای خاصیت اسیدی است، با ورود به دستگاه گوارش باعث افزایش اسید معده می‌شود. زیرا خواص اسیدی باعث تحریک معده به تولید و ترشح بیشتر معده می شود. برای افزایش اسید معده و فواید گوارشی دیگر این ماده، مقداری از آن را با آب رقیق کنید و قبل از غذا بنوشید.

    نکته: مصرف سرکه سیب بدوم آب یا یک ماده حلال دیگر باعث آسیب به مینای دندان و بافت دندان ها میشود.

۵ . خوردن زنجبیل

زنجبیل یک ماده طبیعی با خواص گسترده ضد التهابی است. مصرف این ماده دارویی برای کاهش التهاب ناشی از کاهش اسید معده مفید است.  زنجبیل به شدت باعث افزایش تولید و ترشح اسید معده می‌شود. از زنجبیلی برای درمان طبیعی ریفلاکس معده به مری و سایر اختلالات گوارشی نیز استفاده می‌شود. در خصوص فواید و اثرات زنجبیل هنوز هم مطالعات زیادی در دست انجام است.

می توان تکه های زنجبیل را برش داد یا بصورت رنده شده در چایی و سایر مواد غذایی استفاده کرد. حتی پودر مکمل و خوراکی این ماده دارویی در دسترس است. البته قبل از مصرف این ماده برای افزایش اسید معده حتما با پزشک خود صحبت کنید.

چشم انداز

اسید معده برای هضم مناسب مواد غذایی لازم و ضروری است. مقادیر آن، مانع جذب مواد مغذی و ویتامین‌های ضروری می‌شود. کاهش سطح اسید معده، به بدن و دستگاه گوارشی آسیب وارد کرده و باعث بروز عفونت در لوله گوارشی می‌شود. درحالی که درمان کاهش اسید معده به علت اختلال در تعادل اسید بستگی دارد، اما با یهبود سبک زندگی و رژیم غذایی مناسب و طبیعی می توان باعث افزایش اسید معده به حالت طبیعی و اولیه خود شد.

هشدار

پیش از انجام هر گونه درمان جایگزین برای کاهش اسید معده، گزینه‌های درمانی خود را با پزشک خود در میان بگذارید. وضعیت شما ممکن است نیاز به روشی متعارف‌تری داشته باشد.

 



Source link

بدون دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجتماعی > سلامت
جزئیات مراسم ترحیم مرحوم علی آئینه چی

کد خبر: 132796 تاریخ انتشار: سه شنبه 23 مهر 1398 – 20:52 جزئیات مراسم ترحیم مرحوم علی آئینه چی فرزند حاج احمد آئینه چی از پیشکسوتان صنف تجهیزات پزشکی اعلام شد. به گزارش پایگاه خبری بهداشت نیوز، مراسم ترحیم جوان ناکام مرحوم علی آئینه چی روز جمعه مورخ 1398/07/26 …

اجتماعی > سلامت
افزایش تولید ماده مخدر شیشه در افغانستان زنگ خطر جدی برای جامعه جهانی است

کد خبر: 132793 تاریخ انتشار: سه شنبه 23 مهر 1398 – 18:46 دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر هشدار داد که افزایش تولید ماده مخدر شیشه در افغانستان زنگ خطر جدی برای جامعه جهانی است و اگر راه حلی برای این معضل پیدا نشود، کشورهای غربی و منطقه آسیب جدی …

اجتماعی > سلامت
اندازه‌گیری شتاب پیری با سرعت قدم‌ها؛ یک شگفتی خارق‌العاده

کد خبر: 132780 تاریخ انتشار: سه شنبه 23 مهر 1398 – 17:21 پزشکان معمولاً سرعت قدم‌های افراد – به‌خصوص آن‌هایی که بالای ۶۵ سال سن دارند – را به‌عنوان معیاری برای تعیین میزان سلامتی عمومی در‌نظر می‌گیرند؛ سرعت قدم‌ها نشان‌دهنده قدرت عضلانی، عملکرد ریه‌ها، تعادل بدن، قدرت ستون فقرات و …